Welkom bij GALLERY MERCEDES

Gallary Mercedes presenteert u een unieke selectie uit ’s werelds grootste privécollectie van Mercedes-Benz-auto’s, The Ockhuisen Collection.

Wanneer kunnen wij de collectie Mercedes Benz Automobielen bekijken?

Bij de vele vragen die de OckhuisenCollectie.nl vanaf eind 2017 van haar bezoekers ontving kwam één vraag regelmatig terug. Wanneer kunnen wij de collectie Mercedes Benz Automobielen bekijken? Als reactie hierop kunnen we met trots melden dat vanaf nu een unieke selectie van 50 auto’s een plek heeft gevonden in GALLERY MERCEDES te Eemnes in Nederland.

Nico Ockhuisen vertelt over de auto’s

Nico Ockhuisen vertelt tijdens 2 dagdelen op zaterdag zijn verhaal over de collectie die is gestart in 1933 en eindigt in 2011.

GALLERY MERCEDES

Tijdens deze CORONA periode kunnen we op zaterdag, per dagdeel, een aantal Mercedes-Benz enthousiastelingen ontvangen op uitnodiging.

Dag deel 1. Open van 9.30 tot 12.30 uur De rondleiding door Nico Ockhuisen is van 10 tot 12 uur.

Dagdeel 2 Open van 13.30 tot 16.30 uur. De rondleiding door Nico Ockhuisen is van 14.00 tot 16.00 uur.

Het aantal genodigde wordt bepaald door de CORONA regelgeving. U dient rekening te houden met een bezoekers registratie, de 1,5 meter afstand en mondkapjes zijn verplicht.

PS. GALLERIJ MERCEDES bevindt zich op de eerste verdieping en is helaas niet goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers of slecht ter been.

Wilt u GALLERY MERCEDES bezoeken en kennis maken met de Ockhuisen Mercedes-Benz Collection, vul dan onderstaand registratieformulier in. U kunt hierop uw voorkeuren aangeven.

Bezoekers aanmeldformulier

11 + 6 =