Gallery Mercedes

Galerie Mercedes presenteert u een unieke selectie uit ’s werelds grootste privécollectie van Mercedes-Benz auto’s, namelijk The Ockhuisen Collection

Veel gestelde vragen die werden gesteld nadat de website van OckhuisenCollectie.nl en de facebookpagina wat publiciteit kregen zoals;
wanneer ga je open; waar bevind je je; wat zijn de openingstijden; kunnen worden beantwoord. Als reactie hierop kunnen wij met trots melden dat voortaan een unieke selectie van 50 auto’s een plek heeft gevonden in Gallery Mercedes te Eemnes in Nederland.

Nico Ockhuisen vertelt in Gallery Mercedes over zijn auto’s

Nico Ockhuisen vertelt tijdens 2 dagdelen op zaterdag zijn verhaal over de collectie die is gestart in 1933 en eindigt in 2011.

Tijdens deze CORONA periode kunnen we op zaterdag, per dagdeel, een aantal Mercedes-Benz enthousiastelingen ontvangen op uitnodiging.

  • Dag deel 1. Open van 9.30 tot 12.30 uur De rondleiding door Nico Ockhuisen is van 10.00 uur tot 12.00 uur.
  • Dagdeel 2 Open van 13.30 tot 16.30 uur. De rondleiding van Nico Ockhuisen is van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Het aantal genodigde wordt bepaald door de CORONA regelgeving. U dient rekening te houden met een bezoekers registratie, de 1,5 meter afstand en mondkapjes zijn verplicht.

PS. Galerij Mercedes bevindt zich op de eerste verdieping en is daardoor niet goed bereikbaar voor rolstoelgebruikers en zij die slecht ter been zijn.

Wilt u Gallery Mercedes bezoeken en kennis maken met de Ockhuisen Mercedes-Benz Collection, vul dan onderstaand aanmeldingsformulier in. U kunt hierop uw voorkeuren aangeven.

Bezoekers aanmeldformulier

1 + 3 =