‘Autoschade Doesburg’ voor restauraties tot in detail

Sinds 2015 is de tweede generatie Doesburg gevestigd op bedrijventerrein “De Drie Eiken” in Baarn. Autoschade Doesburg wordt geleid door Giels zoon Dick.

My vader’s passie

De liefde voor het merk “Mercedes-Benz” werd Dick met de paplepel ingegoten. Dat is altijd al de passie van mijn vader, memoreert Dick. Hij is een echte Mercedes-Benz liefhebber en leerde mij van jongs af aan de handigheidjes van het ambacht nog volledig met de hand, met de carrosserievijl en met tin. Ik heb me gaandeweg de finesses van de onderneming eigen gemaakt. Calculeren, plaatwerken en uiteindelijk het spuiten in de spuitcabine. Met deze ervaringen en opgebouwde kennis was ik in 2015 gereed om als ondernemer de start te maken.

Vader Giel is trots

Ik hield toezicht op de kwaliteiten van ‘Autoschade Doesburg’ en besloot de renovatie en restauratie van bijzondere auto’s aan te vullen met de reparatie van recente auto’s uit het sportive segment. Dit laatste was een sprong in het diepe en achteraf gezien een goede. De naam ‘Autoschade Doesburg’ werd daarmee bekend bij een groter publiek. Oude klanten komen met plezier bij ons terug en ook via de autoclubs en bedrijven krijgen we veel aanvragen. Onze passie voor het merk ‘Mercedes-Benz is weer uitgegroeid tot een bloeiende business. Vader Giel is trots op zijn zoon.

Ons werk

Details

Body

Interieur

Januari 2021, redactie OckhuisenCollectie.nl